După incidentele ce s-au petrecut în urmă cu puțin timp în zona Podgoria, acum urmează altele. La început era vorba despre oameni ai străzii care își făceau nevoile în mijlocul intersecției. Copii, adulți, persoane în vârste, toți erau obligați să ia parte la astfel de lucruri.

Pe lângă, se mai găseau și alții care să disturbe liniștea celor ce încercau să își petreacă timpul prin parc sau care pur și simplu se aflau prin zonă.

Acum, prezentul arată tot mai rău. Se pare că lucrurile nu se schimbă prea mult, poate doar personajele. Acum, după ce au reușit să transforme Podgoria în toaletă publică, o schimbă în dormitor. Oameni ai străzii își petrec zilele în zone aglomerate, pline de trecători. Se plimbă peste tot, își fac în continuare nevoile oriunde prind și apoi își construiesc un adăpost unde dorm liniștiți.

Arădenii însă au ajuns să suporte tot mai greu astfel de comportament din partea lor. Deranjați sunt și de faptul că aceștia sunt sursa umor mirosuri insuportabile.

Din păcate, oricât ar încerca unii să îi alunge, ei se reîntorc și parcă sunt și mai pregătiți să strice imaginea orașului. De multe ori autoritățile îi alungă, dar nu pentru mult timp. Unii sunt duși în locuri sprecial făcute pentru astfel de persoane, dar preferă să plece cu prima ocazie și să se întoarcă în stradă.

Momentan nu se poate face mare lucru în privința lor, amenzile fiind în zadar. Cu toate acestea, sperăm că în curând vor decide să se retragă din zonele cele mai aglomerate și să rămână în adăposturi.

Recomandările redacției