pincotaUn singur punct a luat echipa lui Dan Cuedan din primele două meciuri de campionat, dar superba victorie de marți reușită în fața lui Poli e așteptată să aibă efect de adrenalină. Sâmbătă, alb-negrii primesc vizita „răniților” de la FC Bihor, învinși acasă de Cîmpina cu 3-1.
„Ne așteaptă un joc greu cu Bihorul, sper să-l tranșăm în favoarea noastră”, spunea antrenorul Dan Cuedan,completat de președintele Pavel Piroș: „Dorim prima victorie din campionat”.
Indisponibilității lui Adi Rusu i se adaugă cea a lui Cornel Suciu, eliminat în meciul cu timișorenii, însă „principalul” alb-negrilor a fost răspicat: „Am încredere în absolut toți jucătorii de la Șoimii Pîncota”.
Și formația de pe Crișul Alb vine după după un succes în Cupa României și tot unul obținut cu emoții. Orădenii au marcat în minutul 109 golul decisiv în disputa de la Turda prin fundașul stânga Lupu și ar dori să spargă gheața și în campionat. „Ne așteaptă un meci greu, în compania unui adversar care a demonstrat că poate bate pe oricine, drept dovadă jocul din Cupă, unde a eliminat pe Poli Timișoara. Vin după acest meci cu Poli cu un moral foarte bun și speră să recupereze din punctele pierdute în primele etape. Noi, la rându-ne, sperăm să recuperăm din punctele pierdute cu Poiana Câmpina. Sper să fi învățat din greșelile făcute și să obținem un rezultat bun. Va fi un meci de luptă, între două echipe care nu au nimic de pierdut”, a declarat antrenorul formației FC Bihor, Alexandru Pelici.
Singura indisponibilitate a „roș-albaștrilor” e atacantul Dobrescu, eliminat marți, la Turda.
Formații probabile:
Pîncota: Pașcalău – Maghici, Crușoveanu, Lengyel, Siminic – Pantea, Issa, F. Cuedan, Bulzan – A. Mihai, Băd ar putea fi primul unspreze pîncotan contra bihorenilor.
FC Bihor: Fildan – Pascariu, Bactăr, Ţoca – Mihuţ, C. Străuţ, Sorian, Letan – Nichita, R. Lukacs, Cr. Cigan.

Recomandările redacției