Duminică, pe terenul din Sânnicolau Mic, juniorii U19 au dat piept în Liga Elitelor cu LPS Sebeș, scor final 8-0. La această victorie și-au adus aportul și patru juniori de la grupa 2001 care activează în Liga a IV-a, Zamfir, Salka, Miculescu și Dumitru.
UTA a deschis scorul în minutul 13 prin Petcuț, după o centrare a lui Miculescu. Zece minute mai târziu Gruiescu centrează în careu și Nagy reia în plasă cu capul. În minutul 27, Miculescu îl angajează pe Dumitru care marchează pe lângă portarul advers. Pe finalul primei reprize Dumitru bate bine un corner și Sabău înscrie cu capul.
În partea a doua, minutul 61, Obrad duce scorul la 5-0 cu un șut din afara careului. Două minute mai târziu a fost urmat de Tudor, cu un șut din careu, la colțul lung. Presiunea UTA-ei este constantă, în minutul 70 Gruiescu fiind faultat în careu. Obrad transformă, 7-0. Pe finalul partidei același Gruiescu pătrunde pe dreapta, centrează și Tudor își trece în cont dubla.
UTA a jucat în formula: Zam-fir – Salka, Sabău, Onuțan, Frai – Moraru, Petcuț – Dumitru, Miculescu, Gruiescu – Nagy. Au mai jucat: Obrad, Teodorovici, Tudor, Stan, Harasemiuc.
În intermediara de miercurea trecută, utiștii câștigaseră cu
8-0 la Simeria, așa că sunt lideri cu maxim de puncte în seria a 16-a a preliminariilor Ligii Elitelor. „Rezultatele anterioare ale adversarilor ne-au pus puțin în gardă. Le-am atras atenția jucătorilor că nu există meci câștigat dinainte, indiferent de adversar. Jucătorii au fost foarte precauți, tratând cu maximă seriozitate și concentrare jocul. Au respectat ce li s-a cerut și rezultatul se vede“, a punctat la finalul partidei Alexandru Țamboi, cel care conduce destinele UTA-ei Under 19, alături de Costel Bogoșel și Mihai Petcuț.

Recomandările redacției