Poli Iași face deplasarea cu autocarul la Arad după ce „roș-albii” au refuzat cererea de a disputa meciul de Cupă în Copou

0
385

Deplasarea extrem de lungă pentru meciul de miercuri, de la ora 16:00, cu UTA, din 16-imile Cupei României, le pune probleme serioase celor de la Politehnica Iași. Cum cursa Blue Air Iaşi – Timişoara a fost anulată, iar la Tarom nu mai sunt bilete, moldovenii sunt nevoiţi să facă deplasarea până în vestul ţării cu autocarul. În aceste condiţii, oficialii Politehnicii le-au propus arădenilor să joace meciul de la
mijlocul săptămânii următoare în Copou, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, iar încasările să fie virate în contul clubului UTA.
Ionuţ Popa nu a fost de acord cu propunerea fostei sale echipe, pentru că UTA are meci sâmbătă pe teren propriu cu CS Balotești și o deplasare la Iași i-ar costa o zi întreagă pe elevii săi. „Deplasarea de la Arad ne dă mari bătăi de cap. Am aflat de acest meci târziu şi nu am avut timp să facem rezervări. Cursa Blue Air până la Timişoara a fost anulată, la Tarom am găsit foarte puţine bilete până la Timişoara, iar până la Cluj nu sunt deloc. Încă nu ştim cu ce vom face deplasarea. Le-am propus celor de la UTA să jucăm meciul la Iaşi, miercuri, iar banii pe care îi încasăm pe bilete să-i dăm lor. Nu au fost de acord. Ionuţ Popa a declarat că au meci important în week-end-ul viitor pe teren propriu şi nu a fost de acord să vină să joace la Iaşi”, a declarat preşe­dintele executiv al Politehnicii Iaşi, Adrian Ambrosie pentru liga2.ro.
Acesta a făcut un apel la Federaţia Română de Fotbal şi la LPF să anunţe programul meciurilor din Cupa României şi Liga 1 din timp, astfel încât echipele să poată re­zerva bilete de avion.
„Cred că este normal ca programul să fie anunţat mai din timp, astfel încât echipele să-şi poată rezerva bilete de avion. Noi, spre exemplu, mergem acum la Arad pentru meciul din Cupă, dar nu am mai găsit decât puţine bilete. Nu putem trimite 8-9 jucători cu avionul, iar restul cu autocarul. Dacă ştiam din timp de meci, puteam lua bilete şi am fi efectuat deplasarea în condiţii bune”, a completat Ambrosie.
Astfel, loviţi de refuzul utiştilor, cei de la Poli Iaşi vor trebui să se deplaseze în orașul nostru pentru meciul de miercuri, de la ora 16:00, de pe stadionul „Motorul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.