craiovaAl șaptelea val ar putea-o înghiți de tot pe „Bătrâna Doamnă”, care pare a sta pe un butoi de pulbere gata să explodeze în cazul unui nou insucces. Conform calculelor hârtiei, adversarul arădenilor nici nu ar trebui să aibă o misiune grea, atâta timp cât are nu mai puțin de 15 puncte peste utiști. Însă, orgoliul și chiar ușoara creștere în jocul „alb-roșiilor”, lasă partida deschisă oricărui rezultat.
Însă, dacă am fi să ne luăm după Eugen Trică, UTA câștiga sâmbătă dimineața primul său meci. Tehnicianul se bazează în special pe meciul bun făcut de elevii săi la Craiova, dar pe foamea de puncte. Nici măcar adversarul nu îl impresionează mai mult decât este cazul. „Cred 100% în victorie, chiar dacă vom întâlni o echipă foarte bună. I-am văzut pe bistrițeni în prima etapă la Craiova, o să mai avem și altă vizionare, dar nu voi studia în detaliu jocul lor. Pe mine ca antrenor nu mă interesează prea mult echipa adversă. Dar, ceea ce știe toată lumea este că au echipă bună, cu destui jucători cu experiență ca Dan Matei, cu care am jucat la națională sau Mărginean, cu care am fost coleg la CFR Cluj. Din fericire pentru noi, Radu va lipsi sâmbătă, dar mai știu că bistrițenii mai au încă alte două-probleme de lot”, a explicat antrenorul „Bătrânei Doamne”, care nu va conta pe Ardelean, Zaluschi și Monac.
Dincolo, ardelenii vin cu gândul de a rămâne invincibili și, implicit, să încerce o fugă în vârful ierarhiei. Cu șase victorii și o remiză, Gloria nu ar trebui să aibă prea multe probleme împotriva „lanternei roșii”. „Din câte știu eu, UTA a avut ceva probleme financiare în vară, s-a adunat greu și a plătit tribut unei pregătiri fizice mai puțin bune. Dar, cu trecerea etapelor, echipa s-a pus la punct și e total schimbată. Cu sigu­ranță, cu noi va arăta mai bine. Mai mult, va fi dornică de victorie, mai ales că nu are niciuna în acest campionat. Știm că vom avea parte de un meci greu, dar vrem să câștigăm indiferent de ceea ce ne așteaptă la Arad. Ne propunem să rămânem pe primul loc și după această etapă”, a afirmat Sandu Negrean, care conduce „corabia” bistrițenilor alături de Cristian Coroian. Suspendatul Mărginean și accidentații Țârcă și Curtuiuș sunt absențele Gloriei în confruntarea de sâmbătă, de la ora 11, de pe arena „Francisc Neuman”.
Formații probabile:
UTA: Horvath – Oltean, Sidney, Țabără, Neagu – Marcu, Medina, Popescu, Firțulescu – Sălăjan, Aposrtu.
Gloria Bistrița: Albuţ – Polgar, Hlinca, Chibulcutean,  D. Sînmărtean – Nalați, Feher – Budăcan, M. Stancu, C. Roşu – Brumă.

Recomandările redacției