santPoliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Transporturi Timişoara au depistat, zilele trecute, doi bărbaţi (din Sântana şi Timişoara), suspectaţi de comiterea infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă, pe numele acestora oamenii legii întocmindu-le dosar penal.
„La data de 30 decembrie a.c., poliţiştii au identificat doi bărbaţi, în vârstă de 27, respectiv 33 de ani, suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni. În fapt, în zilele de 24 şi 28 decembrie a.c., N. Petre, din localitatea Sântana, şi Ţ. Florin, din Timişoara, au distrus dulapurile de siguranţă a circulaţiei de pe Magistrala C.F. 900, situată între localităţile Ghiroda şi Remetea Mare, iar din interior au sustras mai multe bunuri (transformatoare, rezistenţe, relee)”, susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi semnalizare falsă.
Poliţiştii continuă cercetările, cu sus­pecţii în stare de libertate, în vederea documentării întregii activităţi infrac­ţionale a suspecţilor şi recuperării pre­judiciului cauzat, care a fost estimat la peste 7.000 de euro.
(D.D.)

Recomandările redacției