Poliţia Locală Arad caută noi colegi

0
447

politia localaPoliţia Locală Arad organizează, în perioada 1-3 septembrie, un concurs de recrutare pentru mai multe funcţii de poliţişti.
„La data de 1 septembrie va avea loc proba sportivă, iar pe data de 3, de la ora 10.00, proba scrisă. Interviul va fi programat în termen de maximum cinci  zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Vorbim, aici, de o funcţie publică de execuţie de polițist local, clasa I, gradul profesional asistent – Serviciul Ordine și Liniște Pu­blică Publică nr. 1, două funcţii publice de execuţie de polițist local, clasa I, gradul profesional asistent – Serviciul Ordine și Liniște Publică 2; două funcții pu­blice de execuţie de polițist local, clasa I, gradul profesional asistent – Serviciul Circulație pe Drumurile Publice şi o funcţie publică de execuţie de consilier, clasa I, gradul profesional superior – Biroul Resurse Umane”, informa Eugenia Crainic, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Arad.
Concursul constă în selectarea dosarelor de înscriere – maximum cinci zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor (până la data de 27.08.2014); proba sportivă – programată în data de 01.09.2014; proba scrisă – programată în data de 03.09.2014, ora 10.00; inter-viul – programat în termen de ma­ximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.
Bibliografia și coținutul dosarului de înscriere la concurs se afișează le sediul instituției, iar relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0357/ 445936.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.