Poliţia Locală Arad încalcă abuziv proprietăţi private, ca mai apoi să modifice drumurile din centrul oraşului în propriul interes

0
976

Scriam în ziarul nostru, de acum o săptămână, despre atitudinea abuzivă de care a dat dovadă Adrian Cosmin Stana, angajat al Poliției Locale Arad, care a încălcat o proprietate privată din cartierul Grădişte, strada Cehov, pe un teren pentru care compania Inteco Holding pregătește construirea unui cartier rezidențial.  

Deşi zona este una izolată, aproape deloc circulată, iar singurii locuitori sunt niște familii nevoiașe care și-au găsit adăpost în niște clădiri insalubre de pe terenul primăriei, poliţistul local Adrian Cosmin Stana, a întocmit o amendă în valoare de 250 de milioane de lei vechi. Acesta a venit cu acuzaţia că terenul nu este curăţat de buruieni şi că pe suprafaţa sa sunt depozitate deşeuri provenite din demolări, care, de fapt, erau nişte betoane ce urmau să fie folosite în construcţiile din acel teritoriu privat.  

Deci, polițistul local Adrian Cosmin Stana comite o ilegalitate cât casa de mare și nimeni nu ia nici o măsură împotriva comportamentului acestui agent.  

În schimb, am observat un caz şi mai interesant, în care se demonstrează, încă o dată, lipsa bunului simţ a Poliţiei Locale Arad. În faţa sediului Poliţiei Locale Arad, din Piaţa Catedralei, au fost scoase, la propriu, stâlpii ce interziceau parcarea automobilelor. Şi de cine? Tot de poliţiştii locali, pentru a avea unde să-şi parcheze maşinile „poliţiste”.  

Pentru că se consideră mai privilegiaţi, pentru că se crede că se permite o asemenea încălcare şi nu se aplică sancţiuni celor „superiori”. Au zis că nu e de ajuns să intri pe proprietăţi private şi să pui amenzi pentru iarba netăiată (a unui alt teren) şi au decis să modifice şi drumurile din centrul oraşului în propriul interes.  

După cum vedeţi în poze, de ambele părţi ale carosabilului se „odihnesc” maşinuţele, unde, mai ieri, era un loc de parcare interzis, desigur, doar pentru oamenii de rând, nu şi pentru ei.  

O oră după depistarea acelor stâlpi detaşaţievidenţele „au luat-o la goană”, iar în locul acestora am observat maşinile, care, mai nou, pot fi parcate chiar în faţa Poliţiei Locale Arad.  

Iată, dragi arădeni, cât de ,,curat” lucrează Poliţia Locală Arad. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.