Poliția Locală i-a amendat cu 5.000 de lei pe vânzătorii clandestini de pe centură

0
190

raziePoliţiştii locali au împărţit, ieri, amenzi în valoare de 5.000 de lei vânzătorilor „la negru” de obiecte artizanale și telefoane mobile care își fac veacul în zona barierelor de pe centura ocolitoare a orașului.
Acțiunea inițiată de Poliția Locală nu este prima de acest gen, iar Viorica Graur, director executiv al Poliției Locale, anunță că seria raziilor ce au ca scop stoparea comerțului ilicit de mărfuri va continua.
În urma raziei de ieri, polițiștii locali din cadrul Biroului Inspecție Comercială și cei ai departamentului Ordine Publică au identificat un număr de cinci persoane venite din mai multe județe ale țării, care încercau să vândă telefoane mobile și alte mărfuri, în special obiecte de artizanat, fără acte de proveniență șoferilor aflați în tranzit pe Centura de Nord – Vest Arad – Nădlac. Cei cinci vânzători au fost amendați, conform legii numărul 12, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, cu sume cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei, iar mărfurile lipsite de documente care au fost găsite de polițiști asupra lor au fost reținute în vederea confiscării și vor fi valorificate conform legislației în vigoare.
„Atragem atenția cetățenilor să nu achiziționeze mărfuri decât din locurile autorizate și de la persoane care dețin acte în acest sens. Chiar dacă prețurile sunt tentante, fiind mici în cazul telefoanelor mobile de exemplu, oamenii pot fi ușor înșelați. Noi vom continua seria acestor acțiuni în vederea asigurării respectării legii”, a declarat, la finalul acțiunii Viorica Graur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.