politia localaCu ocazia Sărbătorilor Pascale, poliţiştii locali vor fi prezenţi în preajma bisericilor din Grădişte, Zona 300 şi Aradul Nou pentru a menţine ordinea şi siguranţa publică.
Începând de ieri, înainte de intrarea în Săptămâna Patimilor, politiştii locali din cadrul Serviciului de Ordine Pu­blică şi Serviciului Siguranţă Rutieră au fost prezenţi în preajma bisericilor pentru a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică, conform prevederilor legale.
Prin această acţiune, se doreşte de asemenea, preve­nirea şi combaterea acte­lor de parazitism social şi cerşetorie, a faptelor antisociale, prevenirea şi combaterea infracţiunilor, depistarea şi luarea de măsuri legale împotriva persoanelor care comit astfel de fapte.
Un alt scop al acţiunii poliţiştilor este fluidizarea traficului în zona bisericilor. „Facem un apel tuturor ce­tăţenilor Aradului să se adreseze cu încredere po­liţiştilor locali prezenţi în preajma bisericilor în momentul în care sesisează vreo faptă antisocială în interiorul sau în afara lăcaşelor de cult”, susţine Viorica Graur, director executiv al Poliţiei Locale Arad.
(C.G.)

Recomandările redacției