Referitor la articolul apărut în publicația noastră https://www.glsa.ro/un-tanar-de-23-de-ani-din-chisineu-cris-acuza-ca-a-fost-batut-si-injurat-de-doi-politisti-foto-video/?fbclid=IwAR29Rl1NK5tqes-FgPeF2KuIZczqUfWJE1k_2tvP9G4jp7knx3nscr5SI-4 în această dimineață, Inspectoratul Județean de Poliție Arad s-a autosesizat și ne-a transmis următoarele:

„Cu privire la incidentul apărut în publicația Dvs., Compartimentul de relații publice al IPJ Arad este abilitat să comunice următoarele:

În seara zilei de 23 decembrie a.c., un echipaj al Poliției orașului Chișineu-Criș s-a deplasat la o sesizare prin SNUAU 112, fiind reclamat un eveniment cu acte de violență.

Echipajul sosit la fața locului a luat măsura conducerii la sediul poliției a persoanei recalcitrante, un tânăr de 23 de ani, din localitate, unde au fost luate măsurile legale conform Legii 61/91 R, atât față de cel în cauză cât și față de apelant. Întrucât tânărul de 23 de ani era agresiv, pentru prevenirea altor incidente, acesta a fost încătușat.

Ulterior, după luarea măsurilor legale, tânărul de 23 de ani a apelat 112 și a sesizat că ar fi fost agresat de polițiști, în această cauză fiind dispuse verificări de conducerea IPJ Arad, pentru clarificarea situației și luarea de măsuri, dacă se impun”, ne-a declarat Claudia Iuga, purtătoarea de cuvânt a IPJ Arad.

  • Teo spune:

    Nu se va face nimic împotriva acestor delicvenți îmbrăcați în haina statului. Din păcate toată politia romana este coruptă . Nu mai este nimeni corect in aceasta structura. De fapt că și în multe alte structuri ale statului.

  • Vasy spune:

    Nu mai poti sa ai incredere in acesti asa zisi oameni ai legi,de ex eu am apelat la 112,in luna iunie 2021 deoarece un comerciant din puata m-a inselat ,nu am vrut sa imi fac singur dreptare,la fata locului a ajuns un echipaj de politie,am explucat xauza pt care am apelat la 112,si politistul s-a aratat indignat ca pt 20 de ron am apelat la organele legii,dupa cateva minute apare inca un echipaj domnisoara agent nici nh stia despre ce e vorba spune ,daca nu v-ati inteles pana acum va amendam pe amandoi pt scandal,scandal pe care aceasta sil inchipuia pt ca nu stia despre ce e vorba ,nu semnez P V,si il contest in instanta ,dupa 3 termene si timp.pietdut prin tribunal aflu ca ,comerciantul a primit doar un avertisment,concluzia care este? Bineinteles abuz in serviciu ,cata incredere am avut in oamenii legii nu am avut timp de 46 de ani nici macar un avertisment dar,eu cred ca acesti agenti de politie m-a amendat sa imi dea o lectie ca pe viitor sa nu mai apelez 112,

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției