Polițiști trimiși în judecată: au furat lemn confiscat și motorină

0
263

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată a lui Ignat Simion Ioan, Romănescu Dumitru şi Oneţ Sorin. Din probatoriul administrat în cauză  a rezultat că Ignat Simion Ioan, în perioada octombrie 2015- aprilie 2016, a exercitat acte de comerţ cu material lemnos, acte incompatibile cu funcţia deţi­- nută, de agent şef principal în cadrul Poliţiei oraşului Sebiş.
Totodată inculpatul, a prelungit cu încălcarea dispoziţiilor legale un aviz de însoţire primar expirat, sustrăgând de la confiscare o cantitate de lemn şi transportată cu autovehiculul pe care îl deţinea şi pe care putut-o astfel comercializa în interes propriu.
S-a mai reţinut că inculpatul, în perioada noiembrie 2015-februarie 2016, a ajutat pe inculpatul Romănescu Dumitru, gestionarul motorinei primite pentru funcţionarea centralei termice a Poliţiei Oraşului Sebiş, la sustragerea unei cantităţi totale de 500 litri de motorină.
În sarcina inculpatului Ro­mănescu Dumitru, agent şef principal la Poliţia Oraşului Sebiş s-a reţinut că, în calitate de gestionar al combustibilului primit pentru funcţionarea centralei termice a Poliţiei oraşului Sebiş, a sustras cu ajutorul lui Ignat Simion Ioan sau de unul singur 600 litri motorină în perioada noiembrie 2015-martie 2016. În sarcina lui Oneţ Sorin s-a reţinut că, fiind audiat ca martor în cauza de faţă a făcut afirmaţii mincinoase cu privire la împrejurări esenţiale la soluţionarea dosarului.
(C.G.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.