Poliţiştii arădeni au continuat activităţile în cea de-a treia zi a Săptămânii Prevenirii Criminalităţii

0
267

saptamana

Săptămâna Prevenirii Criminalităţii a continuat şi astăzi cu tema „Prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului”.

În cea de-a treia zi a manifestării „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” desfăşurate la nivel naţional, poliţiştii arădeni au distribuit materiale informativ-preventive arădenilor, pentru reducerea riscului de victimizare şi a furturilor în rândul acestora, în mai multe locaţii de pe raza municipiului şi judeţului Arad (parcările pieţelor agroalimentare, parcările marilor magazine şi a complexelor comerciale, sediile primăriilor şi a cabinetelor medicale din judeţ), oferind pliante cu sfaturi şi recomandări preventive pe tema furturilor din autoturisme şi din locuinţe.

De asemenea, poliţiştii au distribuit materiale informativ-preventive şi persoanelor care frecventează centrele de zi pentru vârstnici de pe raza municipiului Arad, transmiţând totodată cu această ocazie mesaje de prevenire a furturilor de şi din autoturisme, din locuinţe, din buzunare şi poşete, cât şi din societăţi comerciale.

Activităţile preventive vor continua în această săptămână până la data de 2 octombrie a.c. şi cu celelalte teme prezentate la deschiderea manifestării „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.