perchezitiiPoliţiştii au efectuat percheziţii în locuinţele unor persoane care ar fi furat mai multe bunuri, ale căror valoare este încă cercetată. Sunt vizate mai multe persoane suspectate de tâlhării şi furturi, în ţară şi străinătate.
Poliţiştii de investigaţii criminale arădeni au desfăşurat în dimineaţa zilei de ieri, mai multe percheziţii în judeţele Arad şi Bihor, la locuinţele unor persoane suspectate de tâlhărie, furturi din societăţi comerciale, din locuinţe şi furturi din străinătate.
„Din grupare fac parte şase bărbaţi suspectaţi că au săvârşit fapte de tâlhărie, au furat din locuinţe şi din societăţi comerciale, atât în judeţul Arad cât şi în străinătate. Toţi suspecţii au fost reţinuţi de către poliţişti, urmând să fie audiaţi şi ulterior prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
Până în momentul de faţă, au fost reţinute patru persoane suspectate de tâlhării şi furturi. Şase persoane au fost conduse la audieri, în urma percheziţiilor efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale arădeni, în judeţul Arad şi Bihor.
Poliţiştii arădeni au efectuat şase percheziţii, cinci în judeţul Bihor şi una în judeţul Arad, la locuinţele persoanelor suspectate de mai multe infracţiuni. Din grupare fac parte şase tineri, cu vârste între 20 şi 30 de ani, suspectaţi că au săvârşit fapte de tâlhărie, au sustras bunuri din locuinţe şi din centre comerciale, atât în judeţul Arad şi Bihor, cât şi în străinătate. Ei sunt cercetaţi pentru furturi de cabluri din cupru, pe teritoriul Franţei. De asemenea, sunt suspectaţi pentru furt de autoturisme.
Patru din cei şase suspecţi, toţi din judeţul Bihor, au fost reţinuţi de către poliţişti, pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca ulterior să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi pentru stabilirea prejudiciului creat.
În urma percheziţiilor, poliţiştii vor fi îndrumaţi şi vor obţine noi indicii în cercetarea cazului. Cele şase persoane vor fi trase la răspundere în faţa legii, pentru furturile şi infracţiunile comise.
Claudia Gavra

Recomandările redacției