Polițiștii arădeni au întocmit mai multe dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor

0
450

Weekendul care tocmai s-a încheiat a fost „presărat” cu dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Persoanele care figurează cu alertă covid sunt rugate să respecte regulile impuse de lege pentru noul virus Covid-19, stând la domiciliu timp de 14 zile. Aceste norme sunt pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Astfel, pe raza localității Sântana, un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate, a fost legitimat în cadrul unei acțiuni a polițiștilor din după-amiaza zilei de 30 octombrie. Acesta era plasat în carantină la domiciliu din data de 17 octombrie a.c..

În ziua de 1 noiembrie, o arădeancă de 32 de ani nu a fost găsită la domiciliul declarat, aceasta figurând cu alertă covid până în data de 6 noiembrie. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că femeia fusese la cimitir.

De asemenea în aceeași zi, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiștii Secției 2 Rurală Arad la adresa unei femei de 31 de ani, din Semlac, s-a constatat că aceasta a părăsit domiciliul împreună cu soțul și cei doi copii minori, deplasându-se pe raza municipiului Arad pentru cumpărături, având interdicția de a părăsi locuința în perioada 19 octombrie – 1 noiembrie inclusiv.

În toate cazurile se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.