oiA crezut că a dat lovitura dar a fost prins. Vorbim despre un bărbat suspectat că a sustras 71 de ovine de la un sălaş din satul Nădab şi pe care poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Chişineu-Criş şi de la Secţia numărul 3 Poliţie Rurală Chişineu-Criş l-au prins.
Proprietarul a observat imediat furtul şi a depus o plângere la poliţie. Din cercetările efectuate de către oamenii legii, s-a stabilit faptul că în noaptea de  17 spre 18 ia­nuarie un tânăr de 26 ani, din Olari, judeţul Arad, a sustras de la un sălaş de pe raza localităţii Nădab, 71 capete ovine aparţinând unui alt bărbat.
Suspectul a fost reţinut  de către oamenii legii, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Alţi patru bărbaţi au fost surprinşi  în flagrant, în timp ce încercau să fure material lemnos dintr-o clădire dezafectată, aflată în Piaţa UTA, de către poliţiştii Secţiei numărul 1 Poliţie Vlaicu.  Cei patru suspecţi, doi din Sântana, unul din Arad şi unul, din  judeţul Maramureş sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat.

Recomandările redacției