Poliţiştii din Arad sunt în alertă după ce un coleg de al lor din judeţul Timiş a fost împuşcat mortal în urmă cu câteva ore. 

Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de duminică, cand a fost organizat un filtru la Izvin, pentru oprirea unei mașini, date în consemn. Unul dintre polițiști i-a făcut semn șoferului să tragă pe dreapta, însă acesta a apăsat accelerația, iar între timp din mașină s-a tras cu o armă. Un glonț l-a lovit pe polițist în piept, care a căzut secerat.

La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției, dar și o ambulanță, care l-a preluat pe polițist. Medicii l-au resuscitat mai multe minute, însă în cele din urmă omul a decedat.

Și colegul polițistului împușcat a fost lovit de glont, fiind rănit în picior.

Polițiștii au organizat filtre pe toate drumurile și încearcă să îl găsească pe atacator.

„Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împuşcat în gât şi în piept, în plină stradă, în comuna Izvin, judeţul Timiş. Cristian Amariei, la  doar 43 de ani,  a căzut secerat de gloanţele trase de un urmărit internaţional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viaţa poliţistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ţi fie ţărâna uşoară, Cristi!“, se arată într-o postare a poliţiştilor arădeni. 

Recomandările redacției