Polițiștii arădeni își caută colegi: IPJ Arad scoate la concurs 27 de posturi de ofițeri și agenți de poliție

0
1999

Inspectoratul de Poliție Județean Arad scoate la concurs 27 de posturi de ofițeri și agenți de poliție prin încadrare directă.

Înscrierile se fac online, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile Investigarea Criminalității Economice, Financiar, Resurse Umane, Logistica, Investigatii Criminale, Cazier Judiciar, Informatica, Ordine Publică, Arest, Cabinet, Prevenire a Criminalității, Secretariat, Pregătire Profesională.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare, și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://ar.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Recomandăm doritorilor să citească cu atenție anunțul postat privind înscrierea, deoarece fiecare post vacant are o alta adresa de e-mail unde se vor trimite documentele.

În perioada 21 – 29 octombrie, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.