Poliţiştii arădeni se implică în Campania „16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii”

0
188

femei2
Campanie internaţională „16 Zile de Activism împotriva Violenţei asupra Femeii” se desfăşoară în România, în perioada 25 noiembrie – 10 decembrie 2014, fiind marcată prin evenimente publice pe tema violenţei asupra femeii şi a protejării drepturilor omului în general.
Poliţia Română, prin structurile de prevenire a criminalităţii, se implică în derularea acestui eveniment, organizând activităţi de informare, dezbateri, expoziţii tematice, marşuri, seri de veghe în memoria victimelor.
Perioada aleasă pentru desfăşurarea campaniei se încadrează între două zile cu semnificaţie: 25 noiembrie – Ziua Internaţională împotriva Violenţei asupra Femeilor şi 10 decembrie – Ziua Internaţională a Drepturilor Omului.
„La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad se desfăşoară, pe timpul campaniei, cu sprijinul reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, acţiuni de informare a cetăţenilor şi de distribuire de materiale de informare tematice, în mai multe centre comerciale, primele activităţi având deja loc, în cursul zilei de miercuri”, preciza comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.