Poliţiştii arădeni şi pecicani, alături de cei mici de Ziua Internaţională a Copilului

0
339

politie copii
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a organizat, cu ocazia zilei de 1 Iunie, mai multe activităţi dedicate copiilor cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.
În cursul zilei luni, atât în Parcul Copiilor, cât şi în Parcul Europa, sute de copii au putut vedea, “live”, o parte din autovehiculele precum şi tehnica folosite în activităţile zilnice, de către poliţiştii arădeni.
Au fost expuse, astfel, autospecialele din dotarea IPJ Arad, folosite de către poliţiştii rutieri şi de ordine publică, cât şi un autovehicul de intervenţie al Serviciului pentru Acţiuni Speciale.
De asemenea, copiii au avut prilejul să urce în autovehiculele poliţiştilor, dar şi să cunoască îndeaproape „mascaţii” care le-au arătat şi explicat tehnici de autoapărare. Copiii au fost deosebit de încântaţi şi au dorit să se fotografieze cu aceştia.
Poliţiştii de prevenire şi de proximitate au oferit copiilor obiecte promoţionale, şepcuţe şi instrumente de scris, inscripţionate, iar părinţilor şi bunicilor care îi însoţeau, pliante cu recomandări preventive.
Activităţile prilejuite de Ziua Internaţională a Copilului au mai fost organizate şi la nivelul Poliţiilor orăşeneşti, surpriza cea mare pregătită copiilor de către poliţişti fiind în oraşul Pecica, unde au fost transportaţi cu autospecialele de poliţie, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase ca şi în cazul acţiunilor şi misiunilor specifice poliţiei.Copiii din Pecica, plimbaţi cu Poliţia şi Pompeirii de ziua lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.