Polițiștii arădeni vor fi la datorie de Paște

0
259

Polițiștii arădeni, împreună cu celelalte efective ale Ministerului Afacerilor Interne vor fi la datorie și în minivacanța de Paște, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în contextul sărbătorilor pascale ortodoxe.

Astfel, în perioada 30 aprilie – 03 mai, aproximativ 600 de polițiști , din toate structurile: ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, substanțe periculoase și explozivi, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, criminaliști, vor acționa cu 450 de mijloace tehnice din dotare pentru a preveni orice tip de faptă antisocială, pentru a fluidiza traficul rutier, precum și pentru a se asigura că se respectă măsurile sanitare de prevenție.

În noaptea de Înviere respectiv 1/2 mai, circulația va fi permisă în intervalul orar 20,00-05,00 în toate localitățile, iar în celelalte zile se vor aplica restricțiile specifice ratei de infectare din fiecare localitate.
Pentru cei care se deplasează în țară, vă rugăm să consultați site-ul INFOTRAFIC pentru a vă informa despre posibile aglomerații sau evenimente rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.