Polițiștii au „făcut ordine” cu arădenii care au făcut mizerie în oraș

0
308

Arădenii care nu păstrează curățenia publică în oraș au fost amendați de polițiști.


Astfel, echipajele operative ale Direcției Generale Poliția Locală Arad aflate în misiunile de patrulare i-au surprins, în ultima săptămână, pe mai mulți arădeni care ignoră cu bună știință normele de bună conviețuire socială și de păstrare a curățeniei publice în oraș.


Au fost depistați doi tineri care au aruncat ambalajele de alimente preambalate și cojile de semințe în incinta unui loc de joacă din Aradul Nou. De asemenea, pe trotuarul Căii Timișorii, a fost localizat un grup de majori și minori aflat într-o situație similară, cu precizarea că, de această dată, respectivii au ales să abandoneze pe domeniul public și scutecul de unică folosință, utilizat, al unuia dintre copii.


Celor patru contravenienți le-au fost aduse la cunoștință prevederile HCLM 162/2006 privind gospodărirea municipiului Arad și au fost sancționați cu amenzi de câte 1501 lei fiecare.


În ambele cazuri, polițiștii locali le-au pus la dispoziție făptuitorilor câte o mătură și un făraș, aflate în dotarea autovehiculelor de patrulare, pentru a recupera deșeurile abandonate și a le plasa în pubele și coșuri de gunoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.