razieȘoferii care au trecut, ieri, pe autostrada A1 au avut de-a face cu radarele în casacadă amplasate de polițiști. Cei care nu au respectat regulile de circulație și mai ales restrictiile de viteză s-au ales cu amenzi usturatoare, iar unii dintre ai au rămas și fără permise de conducere şi chiar fără certificate de inmatriculare. Autostrada Arad-Timişoara are mai multe restricţii de viteză.
Restricțiile au fost impuse din cauza faptului că acest tronson de autostradă nu este gata în totalitate. Agenții de la Poliția Autostrăzi au acţionat și în zonele unde se poate circula cu 100 de km/h.
Comisar-şef Teodor Tudur, şeful Poliţiei Autostrăzi Vest, a declarat că se controlează viteza de deplasare a şoferilor, pentru a se preîntâmpina unele evenimente nedorite. Reacția șoferilor a fost de aceasta dată una calmă. Conducătorii auto au suținut acțiunea Poliției, catalogând-o ca fiind o măsură bună pentru evitarea accidentelor pro­vocate de viteza excesivă.
La acţiune au mai participat inspectorii RAR cu o statie ITP (inspectie tehnică periodică) mobilă, dar şi inspectorii ISCTR (inspectoratul de stat al traficului rutier).

Recomandările redacției