furturiUn minor a fost prins după ce a furat dintr-o locuinţă un telefon mobil. Poliţiştii Postului de Poliţie Şeitin l-au identificat rapid şi l-au luat la întrebări.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în 5 februarie, acesta a pătruns pe uşa lăsată descuiată în locuinţa unui bărbat din Şeitin, de unde a sustras un telefon mobil.  Din fericire, prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele tânărului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Alţi doi tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat. Poliţiştii Postului de Poliţie Şagu, i-au identificat drept principali suspecţi în cazul unui furt din locuinţă, comis pe raza localităţii Cruceni. „Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada 1-3 februarie, Traian P. de  18  ani şi Flavius J., de 24 ani, prin escaladarea gardului şi ruperea lacătului de la uşa de acces au pătruns într-un imobil apar­ţinând unui cetăţean italian, de unde au sustras un cazan de cupru, un redresor, un generator şi trei roţi de autoturism. Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 4.500 lei a fost recuperat în totalitate, cei în cauză fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
Nici un imobil în construcţie nu a scăpat fără să fie vizitat de hoţi. Principalii suspecţi sunt patru minori, toţi de la Şofronea. În urma cercetărilor, poliţiştii Postului de Poliţie Şofronea au stabilit că în data de 2 februarie cei patru tineri au sustras un sistem home-cinema, o ţeavă din cupru şi un obiect din fier, dintr-un imobil în construcţie situat pe raza localităţii Şofronea.
Bunurile în valoare totală de aproximativ 700 lei au fost recuperate,  poliţiştii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

Recomandările redacției