Polițiștii au verificat 188 de locații și 30 de mijloace de transport în comun

0
249

Marți, 5 ianuarie, forțele de ordine au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 2.503 de persoane, verificate 188 de societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fast-food, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, gări, autogări precum și 30 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 94 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 14.250 de lei, dintre care opt, în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea, iar celelalte pentru nepurtarea măștii de protecție.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice, de asemenea, este interzisă circulația persoanelor în intervalul orar 23.00 – 05.00, cu câteva excepții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.