cafeaPoliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Vărşand au descoperit cantitatea de 40 de kilograme de cafea pe care o româncă intenţiona să o introducă ilegal în ţară.
În data de 27 iulie, în baza unui plan de acţiune propriu, la P.T.F. Văr­şand s-a desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile.
Pe durata desfăşurării acţiunii a fost confiscată cantitate de 40 de kilograme de cafea de la Mariana V., în vârsta de 61 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Hunedoara . Femeia conducea un autoturism înmatriculat în România în care se aflau pe bancheta din spate 40 de kilograme cafea fără a avea acte de provenienţă.
Persoana în cauză a declarat că întreaga cantitate de cafea a fost achiziţionată din Ungaria şi intenţiona să o introducă în ţară pentru uz familial. „Întreaga cantitate de cafea a fost reţinută în vederea confiscării, iar fe­meia a fost sancţionată contravenţional cu o amendă în valoare de 1.500 de lei”, a declarat purtătoarea de cuvînt a Poliţiei de Frontieră Arad, Adelina LImban. Poliţiştii continuă cercetările.

Recomandările redacției