Poliţistii de frontieră arădeni au oprit din drum pentru verificări, un bărbat, cetăţean român,  care condu­cea un autoturism având permis de conducere fals. Acesta a stârnit imediat suspiciuni oamenilor legii care nu au stat pe gânduri şi au făcut verificări amănunţite.
„La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a ieşi  din ţară cetăţeanul român Nelu B. în vârstă de 37 de ani, din judeţul Vrancea conducând un autotu­rism marca „Mercedes”, înmatriculat în Franţa. Cu ocazia controlului de frontieră, persoanei respective i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul de conducere. Bărbatul a prezentat un permis de conducere emis de autorităţile spaniole care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fapt pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru verificări”, a precizat comisar şef de poliţie Iancu Daniel, purtător de cuvânt al STPF Arad.
În urma verificărilor efectuate prin Punctul de Contact Oradea a rezultat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere eliberat de autorităţile spaniole, iar cel prezentat la controlul de frontieră este fals total.
Bărbatul este acum cercetat pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi condu- cerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

Recomandările redacției