Polițiștii de frontieră de la Nădlac II au descoperit un autoturism căutat de autoritățile din Olanda

0
195

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit un autoturism marca Peugeot,  în valoare de 10.200 de euro, căutat de autorităţile din Olanda.

Marți, în jurul orei 05.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism marca Peugeot.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Olanda.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că autoturismul este împrumutat de la administratorul societăţii la care lucrează şi nu avea cunoştinţă că autovehiculul se afla în atenţia autorităţilor.

Maşina, în valoare de 10.200 de euro, a fost indisponibilizată la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.