Poliţiştii de la Pâncota au descoperit un transport ilegal de azotat de amoniu

0
261

azotat amoniuOamenii legii din cadrul Poliţiei oraşului Pâncota au depistat, în seara de 1 aprilie, în trafic, un transport ilegal de 25 de tone de azotat de amoniu.

„Colegii mei au depistat şi oprit, pe DJ 709, în Pâncota, pe Petrică M, din Chesinţ, care transporta cu un autovehicul marca Volvo, în cuplu cu semiremorcă, 24 de tone de azotat de amoniu. La verificările efectuate, au constatat că bărbatul nu avea autorizaţie specială de transport mărfuri periculoase şi nici documente legale de provenienţă şi însoţire a mărfii. La faţa locului au fost solicitaţi de urgenţă reprezentanţii Gărzii de Mediu Arad, instituţie care gestionează  autorizările de transport mărfuri periculoase şi care au constat că acest transport nu a fost autorizat”, ne-a precizat comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Întreaga cantitate de azotat de amoniu a fost ridicată în vederea confiscării, iar conducătorul autovehiculului a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 12/1990, cu amendă de 5.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.