Polițiștii locali au eliberat strada Unirii

0
484

Începând de astăzi, pe strada Unirii va fi și mai evident că oprirea este interzisă. După cum bine știți, strada Unirii a devenit una foarte îngustă din cauza mașinilor parcate pe toată lungimea ei. De asemenea, pentru că unele parcări nu erau făcute paralel cu bordura, de multe ori mașinile mai mari puteau rămâne impotmolite din lipsa spațiului de depășire.

Astfel, Direcția Generală Poliția Locală Arad readuce la cunoștință pentru toți conducătorii auto că s-a făcut montarea indicatorului „oprire interzisă” pe strada Unirii din municipiu, segmentul cuprins între strada Aviator Georgescu și Bulevardul Revoluției.

Ținând cont de faptul că unii dintre participanții la trafic ignoră, în continuare, semnificația acestui indicator, polițiștii locali cu atribuții de circulație publică au demarat în zona menționată operațiuni de ridicare de pe domeniul public a autovehiculelor parcate pe respectivul segment de stradă.

În vederea evitării unor noi situații de acest fel, DGPL Arad face apel la conducătorii auto să nu își mai parcheze autovehiculele în zona de acțiune a respectivului indicator, altfel aceștia se vor trezii fără mașină și cu o amendă de care sigur nu duc lipsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.