Polițiștii locali controlează șoferii la ieșirile de pe autostradă

0
356

Polițiștii locali „păzesc” ieșirile de pe autostradă și legitimează șoferii, pentru a preveni răspândirea coronavirus în municipiul Arad. Celor cărora le-a fost impusă autoizolarea la domiciliu și nu sunt din Arad, le este interzis să pătrundă în municipiu. De asemenea, Poliția Locală recomandă taximetriștilor să fie atenți privind persoanele care ar putea apela la serviciile lor și se îndreaptă înspre Arad de la frontieră. 

„În eventualitatea în care cetățenii români ce urmează să intre în autoizolare în  alte județe intenționează să se abată prin municipiul Arad către locul de domiciliu, sunt așteptați la coborârea de pe autostradă de către 8 echipaje ale poliției locale, care îi vor determina să-și reia traseul spre locul de domiciliu sau destinația unde au obligația să intre în autoizolare.

În acest context este posibil ca unele persoane care au călătorit în România cu diferite mijloace de transport ( microbuze, autocare, etc) să considere inconfortabilă această măsură și să opteze pentru eludarea acesteia apelând  la serviciile de  transport în regim de taxi”, spun reprezentanții Poliției Locale Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.