Polițiștii locali s-au impus în fața legumelor din piețe

1
580

Totul a început cu aproximativ o săptămână în urmă când polițiștii locali au început verificările prin piețe.
„În data de 23 ianuarie 2020, în cadrul unui control al polițiștilor locali în Piața Obor a fost vizat sectorul legume-fructe, fiind efectuate verificări privind activități de comercializare a acestor produse.
Acțiunea se înscrie într-un demers pe termen lung ce vizează desfășurarea unui comerț civilizat, informarea corectă a cumpărătorilor privind prețurile practicate și verificarea deținerii documentelor legale de comercializare”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.
În timp ce aceștia se plimbau prin piață încercând să găsească „infractorii”, o persoană care știa că vinde poate fără prea multe acte și-a abandonat marfa expusă la vânzare imediat ce a văzut polițiștii. Acesta a lăsat toate cele 137 de kilograme de legume în piață, dar n-a reușit să scape și s-a ales și cu un proces-verbal de abandonare a mărfurilor care ulterior a fost predată de polițiști către organele de valorificare pentru reglementarea modului și condițiilor de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului.
Polițiștii locali cu atribuții de control comercial vor continua supravegherea activităților comerciale desfășurate în piețele din municipiul Arad identificarea situațiilor de: neafișarea prețurilor, inexistența atestatelor de producător, neînscrierea în respectivele atestate a informațiilor privind produsele comercializate și absența actelor de proveniență a mărfii.

1 COMENTARIU

  1. Mai treceti si pe la supermarketuri.Unele produse, estetic’ atrag privirea,dar au calitati gustative indoielnice.In Arad unde se pot aduce ,la analiza’ calitativa si comparativa(continut real,inscriptionare eticheta)produse alimentare care trezesc suspiciuni? Pe cont propriu,binenteles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.