Poliţiştii rutieri i-au amendat pe şoferii care au parcat neregulamentar

3
327
actiune
Poliţiştii au aplicat peste 200 de amenzi

Reprezentanţii Rutierei arădene au efectuat astăzi, mai multe acţiuni în trafic, de data aceasta vizându-i mai ales pe cei care parchează neregulamentar. Poliţiştii şi-au continuat acţiunea până după-amiază şi au mai identificat şi sancţionat 14 şoferi care au parcat neregulamentar în staţii de autobuz, în intersecţii şi pe trecerile de pietoni. Acţiunea s-a desfăşurat şi pe strada Petru Rares, la „pietoni pe zebră” şi în Piaţa Caius Iacob, tot la prioritate pentru pietoni. Amenda este de 390 de lei şi suspendare dreptului de conducere pe o perioadă de o lună.

În doar 48 de ore, poliţiştii au aplicat 220 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 85.000 de lei.  Dintre acestea, 100 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 120 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 18 permise de conducere şi 14 certificate de înmatriculare.

3 COMENTARII

  1. de ochii lumii,…stau la pinda ca sa ia carnete in loc sa faca munca de educare ,sint militieni adevarati, si militienii de pe vremuri erau mai cu bun simt ca ei.Stau pe spatiu verde cu radaru si pe sens interzis ca sa poata lua carnete,pentru viteza sau trecere de pietoni. Pietonii care zboara in fuga pe trecerea de oietoni fara sa se asigure de ce nu ii atentioneaza macar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.