poloConfruntările dintre AMEFA Arad şi Steaua, contând pentru etapa a noua, a doua a returului Superligii Naţionale de polo, se anunţă la discreţia bucureştenilor.
Pe doi în clasament, la şase puncte în urma liderului CSM Digi Oradea, trupa din Capitală porneşte din postură de mare favorită, dar elevii lui Cristian Cosma sunt decişi să ofere o replică dârză.
„Ne propunem să facem două meciuri mult mai strânse ca cele de la Oradea. Normal că Steaua este mare favorită, pentru noi jocurile importante sunt cele împotriva contracandidatelor la un loc de play-off”, spune Cristi Cosma.
Încurcaţi de programul TV!
Incredibil pentru acest nivel  este că nici până acum nu se ştie cu exactitate ora de începere a primului meci, programat sâmbătă, la bazinul „Delfinul”.
„Iniţial, a fost programat de la ora 15:30, apoi s-a schimbat la 16:15, iar astăzi (n.r. ieri) am fost anunţaţi din nou că se joacă de la 15:30. Nu ştiu să vă spun sigur, cert este că eu mi-am chemat băieţii mai repede la bazin!”, spune Cosma.
Meciul doi este programat duminică de la ora 11:30. Dacă ar fi să ne luăm după site-ul televiziunii care transmite meciurile, primul joc este sâmbătă de la ora 16:15, în direct pe DigiSport 2, iar al doilea duminică de la 11:30, în direct pe DigiSport 1.
AMEFA, cu 18 puncte, a pierdut după prima etapă a returului locul patru, pe care stă acum Sportul Studenţesc, cu 21 de puncte, în timp ce Crişul Oradea, clasată pe şase, are 16 puncte. Runda a noua mai programează meciurile Rapid – Dinamo, Sportul – Crişul Oradea şi CSM Oradea – Poli Cluj.

Recomandările redacției