Pompierii arădeni au transportat 12 persoane depistate cu COVID-19 spre spitalul din Timișoara

0
640

Pompierii au avut și ei parte de două zile „de foc”. Mai exact, în perioada 14.03. – 16.03.2020, subunitățile Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vasile Goldiș” Arad au executat 68 misiuni de intervenție.

Cele mai ușoare dintre ele au fost cele cinci incendii de vegetație uscată și resturi vegetale, misiune cu care aceștia oricum erau deja obișnuiți. 

Mai departe, modulele SMURD au acordat asistență medicală în 33 de cazuri dintre care un accident de circulație.

Tot în această perioadă au fost desfășurate mai multe misiuni în contextul pandemiei de COVID 19.
Pentru asigurarea logistică a centrelor de carantină s-au executat opt misiuni în regim 24/24 de către Detașamentul de Pompieri Arad, Detașamentul de Pompieri Ineu ȘI Serviciul Logistic.
Pentru asigurarea logistică a corturilor de triaj instalate în P.C.T.F. Nădlac 2 se desfășoară de către Secția de Pompieri Bârzava misiune permanentă de asigurare logistică din data de 11.03.2020.
De asemenea, au fost desfășurate două misiuni de instalare a Postului Medical Avansat din Spitalul Județean Arad și a cortului de triaj din Spitalul Municipal Arad. Tot în acest weekend au fost desfășurate nu mai puțin de cinci misiuni de transport persoane din punctele de frontieră către centrele de carantină. Echipajele de paramedici ai Detașamentului de Pompieri Arad au transportat către Spitalul de Boli Infectioase din Timișoara 12 persoane confirmate cu virusul COVID 19. 

Astfel, misiunile acestora continuă și atunci când nu arde undeva, ei fiind un ajutor pentru polițiștii și medicii ce se confruntă cu persoanele venite din Italia, suspecte sau nu de coronavirus. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.