Pompierii arădeni implicați în bătălia contra coronavirusului

0
388

Pe lângă sprijinirea celorlalte organe competente, pompierii continuă să stingă incendii și să transporte persoanele aflate în carantină sau depistate cu coronavirus. 

Astfel, în ultimele 48 de ore, pompierii arădeni au executat 41 misiuni de intervenție. S-a intervenit pentru stingerea unui număr de zece incendii, două anexe, șapte incendii de vegetație uscată și resturi vegetale și un autoturism. Din fericire, incendiile nu s-au soldat cu victime, pagubele materiale fiind destul de reduse. Mai mult de atât, modulele SMURD au acordat asistență medicală de urgență în 28 de cazuri. Au mai fost executate trei misiuni pentru asistența persoanelor.

„În continuare se execută misiuni de sprijin logistic 24/24 la toate centrele de carantină și în locurile în care sunt instalate corturi de triaj.
Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervențiilor din care fac parte reprezentanții ai I.S.U.J Arad, I.P.J, I.J.P.F, I.J.J și D.S.P își desfășoară activitatea 24/24 la sediul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență <<Vasile Goldiș>> Arad, a fost suplimentat cu personal din cadrul ISU Arad și coordonează toate misiunile ce se desfășoară în contextul situației de urgență generate de pandemia de COVID 19.
Zilnic, Inspectoratul pentru Situații de Urgență <<Vasile Goldiș>> al județului Arad are aproximativ 30 de ofițeri și subofițeri implicați în misiuni de monitorizare, coordonare, conducere, sprijin logistic și intervenție în contextul pandemiei”, au declarat reprezentanții ISU Arad. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.