Pompierii au avut 57 de misiuni în trei zile

0
362

Weekend-ul ce a trecut a fost unul destul de agitat pentru toți pompierii arădeni. Mai exact, în perioada 10-13.01.2020, subunitățile de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Vasile Goldiș” al județului Arad au desfășurat nu mai puțin de 57 de misiuni de intervenție.

Misiunile au angrenat toate subunitățile și acestea nu au fost doar incendii sau misiuni în care s-au întâmplat dezastre, cele mai multe dintre ele fiind acelea în care se acorda asistență medicală de urgență.

Așadar, în acest weekend a fost vorba despre trei misiuni de stingere a incendilor, toate la locuințe particulare, din fericire fără victime și cu pagube materiale nesemnificative. Mai departe, pompierii au avut 51 misiuni de acordare a asistenței medicale de urgență și patru diferite alte misiuni (asistență persoane, asigurarea de evenimente publice de amploare care pot produce situații de urgență).

De asemenea, prin intermediul Compartimentului Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat au fost recepționate si transmise către administrațiile publice locale 12 mesaje ”COD GALBEN” de ceață și fenomene asociate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.