Pompierii au executat sute de misiuni în luna octombrie

0
229

În luna octombrie, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş”, singure sau în cooperare cu serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă ale localităţilor din Arad au executat 358 misiuni; 21 misiuni de stingere a incendiilor, 11 misiuni pirotehnice, 6 misiuni de asistenţă a persoanelor, 303 misiuni de acordare a asistenţei medicale prespitaliceşti de tip SMURD şi 14 alte intervenţii.

Din acestea 278 intervenţii au fost executate de către subunităţile profesioniste singure, 3 în cooperare cu SVSU. Serviciile voluntare au intervenit în 78 de cazuri, toate fiind ale modulelor SMURD din Nădlac şi Vinga (36 Nădlac, 41 Vinga). În cursul intervenţiilor SMURD au fost asistaţi 274 adulţi şi 39 copii.

Dispeceratele subunităţilor au monitorizat un număr de 115 transporturi de substanţe periculoase. Ofiţerii şi subofiţerii din cadrul inspecţiei de prevenire au efectuat 175 de controale pe timpul cărora au fost aplicate 83 amenzi în cuantum de 74.105 lei. Au fost executate exerciţii de alarmare publică în 10 şcoli din municipiu şi judeţ, promovarea campaniilor naţionale „RISC” şi „FOC”. În cooperare cu subunităţile de intervenţie au fost executate exerciţii lunare planificate cu forţe şi mijloace în teren la anumiţi operatori economici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.