Pompierii, pregătiți pentru orice misiune, fie ea pe uscat sau pe apă

0
252

Arădenii se bazează pe eficacitatea pompierilor foarte mult. Aceștia încearcă să ajungă mereu într-un timp cât mai scurt în locurile care necesită intervenție și își dau mereu interesul pentru a reuși să ducă la bun sfârsit fiecare misiune, de preferabil fără să piardă vreun om în timpul misiunilor de salvare.
De aceea, pentru că ei își doresc să fie mereu pregătiți pentru orice fel de situație în care ar putea fi puși, pompierii, pe lângă misiunile pe care le-au avut în cursul săptămânii, au desfășurat și exerciții cu forțe și mijloace în teren.
Exercițiile au testat capacitatea de coordonare a forțelor de intervenție pentru executarea misiunilor, cunoașterea obiectivelor, cunoașterea modalităților și procedurile de interventie de către pompieri.
Aceștia au desfășurat exerciții pe diferite tipuri de risc, fenomene meteo periculoase, incendii cu victime surprinse în interior și incendiu la un operator economic.
Pe lângă exercițiile făcute pe uscat, aceștia au ținut să se pregătească și pentru misiunile pe apă și astfel, Detasamentul de Pompieri Arad a executat un exercițiu pe apă cu scafandrii și cu bărcile din dotarea subunității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.