Poneiul găsit de un arădean în cartierul Aurel Vlaicu ieri, 28.08.2019, a fost astăzi revendicat și luat acasă de stăpânul său. Proprietarul, care locuiește în cartierul Gai, a declarat că animalul a fost lăsat să pască dezlegat pe un câmp din apropiere, iar la un moment dat nu a mai fost de găsit. Bărbatul a fost avertizat verbal de către polițiștii cu atribuții de supraveghere comunitară, cu mențiunea că la o nouă abatere va fi sancționat în temeiul Legii 61/1991/R. 

Amintim că de misiunea inedită au avut parte polițiștii locali ai Biroului Supraveghere Comunitară ieri, 28 august 2019, la orele prânzului. Se pare că un ponei care circula liber în imediata apropiere a Secției 1 de Poliție din cartierul Aurel Vlaicu a fost găsit, în preajma orei 12.00, de un arădean.

Bărbatul nu a stat mult pe gânduri, anunțându-și descoperirea și solicitând sprijin la numărul de telefon al Dispeceratului DGPL Arad.

În colaborare cu reprezentanții Serviciului Ecarisaj, patrupedul a fost preluat de pe domeniul public și transportat la Adăpostul Public de pe Calea Bodrogului. 

Recomandările redacției