pony

Pony Club a fost reprezentat de Daria Paliciuc, cu calul Zaina

Pony Club s-a remarcat cu performanţe la Cupa României 2014 la dresaj, un concurs hipic de mare amploare.

Duminica, 12 octombrie 2014, la Bucureşti a avut loc Cupa României la dresaj, competiţie la care, Pony Club a fost reprezentat de arădeanca Daria Paliciuc, cu calul Zaina.

„Pe un teren plin de apă, de la zile întregi de ploi abundente a fost dificil pentru concurenţi să evidenţieze comunicarea şi armonia dintre cal şi călăreţ, echilibrul, ritmul, acurateţea, flexibilitatea pe care fiecare le dobândeşte prin multă muncă cu partenerul său – calul.

După ce au urmărit cu atentie reprezentaţiile de dresaj pentru copii, arbitrii au decis: câştigătoarea Cupei Romaniei este Daria Paliciuc cu Zaina, ocupantă a locului I. Pe locul II s-a clasat coechipierul Dariei de la balcaniada de dresaj Comanescu Darius cu Charming Boy din Bucureşti, iar pe locul III s-a clasat Phillipo Salomee cu Feivel“, au transmis reprezentanţii Pony Club Arad.

Daria si Zaina au debutat anul acesta în concursurile de dresaj cu mare succes, obţinând cu echipa României, medalia de argint la Balcaniada de Dresaj de la Novi Sad, Serbia, în luna iunie.

După reuşita din Serbia, în luna septembrie 2014, Daria şi Zaina au reuşit sa facă impresie bună şi în faţa arbitrilor Federaţiei Ecvestre Internationale, în Bucuresti, la proba preliminară pentru copii ocupând locul II, iar la proba elementară pentru copii locul I.

Recomandările redacției