Pop: „Dacă ai echipă bună, nu înseamnă că te și gândești la promovare”

0
267

popraduMari favoriți în fața „verișorilor” din Păuliș, lipovanii au trebuit să se mulțumească cu un singur punct. Deși au avut mai mult inițiativa și ocaziile mai clare, „șoimii” au fost impreciși la finalizare, iar când portarul Defert a fost învins, l-a salvat bara.
„Trebuie să recunosc că sunt puțin dezamăgit, iar motivele sunt multiple.  Echipa a evoluat mai slăbuț azi, suprafața de joc a lăsat și ea de dorit pe unele porțiuni, iar de arbitri ce să mai zic”,a punctat încă din start Radu Pop.
Intrând în detalii, președintele Lipovei a adăugat: „Am înțeles că a plouat destul de mult noaptea trecută, dar parcă nu mă așteptam să existe bălți pe teren. Apa ne-a încurcat construcția în prima repriză, pentru ca în cea de-a doua să intrăm prea mult în jocul adversarilor. Ei au venit să se apere aici, au reușit să nu ia gol și, până la urmă, merită felicitați. Sigur, poate ar fi meritat două-trei cartonașe galbene în plus pentru unele intrări tari din prima repriză, dar cine să le dea? Arbitrul de centru a fost de multe ori depășit, a fost prins cu spatele la unele faze și chiar a dezavantajat ambele formații. Dar, alți arbitri nu avem, trebuie să mergem mai departe cu ei, fie că vrem, fie că nu”.
În fine, „Big Radu” a vorbit
deschis  și despre obiectivul stagional. „Nu avem obiectiv promovarea sezonul acesta. Știu că poate nu suntem crezuți când spunem asta, dar repet, înainte de toate vrem să construim noul stadion și de abia apoi ne gândim la altele. Suntem adepții pașilor mărunți. Nu înseamnă că dacă ai echipă bună te și gândești la promovare. Dar, dacă cumva vom fi sus, nu ne vom da în lături”, a încheiat Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.