Pop, după 0-0 la Brăila: „Nu suntem destul de concentrați la finalizare”

0
482

Startul de sezon al UTA-ei a fost stricat oarecum de problemele la finalizare, echipa având un număr foarte mare de ratări în toate cele trei partide de până acum.

Alexandru Pop, atacantul sosit în această vară la Arad, a fost pe teren la toate cele trei meciuri și a caracterizat în emisiunea „Glasul Tribunei” de la TV Arad situația de pe teren: „Nu suntem destul de concentrați la finalizare, rar mi-a fost dat să văd un meci ca și cel cu Brăila, în care am avut un număr enorm de ocazii fără să putem înscrie. Ajungem ușor la poartă, prin pase sau combinații, avem o posesie superioară, dar ne lipsește concentrarea în fața porții. E și cazul meu, la meciul cu Farul am ratat două ocazii singur cu portarul, este un blocaj, dar sunt convins că va dispărea. Când vom începe să marcăm, putem bate orice adversar.”

Atacantul clujean a venit la UTA după un sezon bun la Brăila și, în ciuda începutului dezamăgitor de sezon, este de părere că echipa își va reveni, începând chiar cu meciul de sâmbătă, cu Ripensia: „Sunt o persoană mai retrasă, mă integrez mai greu, dar băieții de aici m-au primit bine, sunt jucători foarte buni. Bineînțeles că mă așteptam să avem cel puțin 7 puncte după primele trei meciuri, iar eu să marchez un gol sau două sau măcar să îmi ajut echipa, dar din păcate nu am reușit. Echipele pe care le-am întâlnit până acum au început pregătirea foarte târziu, deci au fost mai proaspete, pe când noi încă nu am atins acea vână maximă. Așadar a și fost puțin ghinion că le-am întâlnit chiar acum”, a mai spus utistul.

Alex Pop părea punct fix în atacul Batranei Doamne, dar prestațiile bune ale lui Rus si sistemul lui Ionuț Popa cu un singur vârf l-au trimis deocamdată pe banca de rezerve.”Am început titular cu Daco-Getica, dar am avut o repriză dezastruoasă și am meritat să fiu schimbat. Cipri Rus a intrat foarte bine, am început să avem ocazii, dar nu am reușit să înscriem. Si când am făcut-o golul a fost anulat pe nedrept. După părerea mea, fără să exagerez, puteam avea trei penalty-uri la Brăila, cel mai evident fiind faultul asupra lui Rus pe care l-a menționat toată lumea. Sunt convins că nu a fost rea intenție din partea arbitrului, dar până la urmă ne-a costat. De când am venit am făcut individualizare cu atacanții la antrenament, dar una e la antrenament și total altceva la un meci oficial”.

Peste trei zile, UTA se întoarce pe arena Motorul, acolo unde arădenii au venit în număr mare în disputa cu Farul. „Suporterii au jucat un rol foarte important în victoria noastră cu Farul, a fost prima dată în cariera mea când am fost susținut de un așa public. Sper să fie la fel de mulți oameni pe stadion și la meciul cu Ripensia. Este un meci acasă, trebuie neapărat să înscriem, iar dacă nu vor mai apărea greșeli personale de genul celor din partida cu Farul, vom învinge fără probleme. Eu cred că ne vom antrena tot pe sintetic, trebuie să cunoaștem terenul cât mai bine și să facem din el un avantaj.” 

Înainte de a ajunge la UTA, Alexandru Pop a mai evoluat la Sănătatea Cluj, Unirea Jucu, Gloria Bistrița, Dunărea Călărași și Dacia Unirea Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.