Patru noi jucători se află în curtea UTA-ei după numirea lui Marian Costea ca și team-manager. „S-au alăturat lotului patru noi jucători, Alexandru Avram, de la Călărași, Paul Cubleșan, de la Brăila, plus un jucător de bandă francez din liga a treia spaniolă și un fundaș central senegalez. De asemenea, pe lângă cei pa­tru jucători, la antrenamentul de astăzi va fi prezent unul dintre reprezentanții belgienilor care sunt interesați de echipă”, ne-a mărturisit proaspătul „oficial” al arădenilor, care a negat orice colaborare cu Massone la Ceahlăul. „S-a înțeles greșit de către presă, nici nu-l cunosc pe Massone, am colaborat doar cu Gheorghe Ștefan la Pia­tra Neamț”, a mai spus Costea.
Revenind, Avram este un mijlocaș ofensiv de 27 de ani care are în palmares echipe de tradiție ca: Oțelul (din orașul său natal), Pe­trolul sau FC Brașov. A petrecut ultima jumătate de sezon la Dunărea Călărași, despărțindu-se de echipa promovată în prima ligă acum câ­teva zile, când 16 jucători (printre care și fostul utist Ciprian Rus) au pără­sit trupa antrenată de Dan Alexa.
Cubleșan a jucat la Dacia Uni­rea Brăila în ultimul sezon, după doi ani petrecuți la Unirea Jucu, club la care a ajuns de la tineretul lui CFR Cluj. În vârstă de 20 de ani, Cuble­șan a evoluat în 22 de partide în sezo­nul recent încheiat, reușind două goluri, dintre care unul în acea victo­rie cu 5-1 împotriva UTA-ei la Șiria. De meserie este mijlocaș central, dar poate evolua și ca mijlocaș de bandă.
Revenind la emisarul părții belgiene, este vorba Jean-Jacques Missé-Missé. Fostul internațional camerunez a intrat în rândul impresarilor de fotbaliști și ar avea o cola­borare strânsă cu grupul de oameni de afaceri belgieni despre care s-a tot vorbit în ultimele săptămâni.
Bogdan Mariș

Recomandările redacției