Având rezultate excelente pe banca lui Politehnica Iași între 2004 și 2009, Ionuț Popa și-a câștigat prețuirea suporterilor din Orașul celor 7 coline, care l-au comparat cu marele domn al Moldovei, Ștefan cel Mare. Renumele i s-a dus în toată țara, iar primarul din Mioveni, care – de alt­fel – îl apreciază și azi pe „Mister” pentru rezultatele avute și la cârma echipei de fotbal din ora­șul argeșean, pe care a și promovat-o în Liga 1 în 2011, i-a făcut un cadou simbolic antrenorului arădean.
Ioan Georgescu a trimis prin intermediul conducerii „galben-verzilor” sosite la meciul de azi, încheiat cu succesul arădenilor cu 2-1, o carpetă cu chipul lui Ștefan cel Mare, cu care Popa s-a mândrit la conferința de presă de după ultimul fluier al arbitrului. „Domnul primar din Mioveni m-a uns pe suflet cu acest dar chiar în an Centenar. Se pare că nu am fost Ștefan cel Mare doar în Moldolva, ci și în Mun­tenia, la Mioveni. Îi mulțumesc prietenului meu, Ioan Geor­gescu, care merită apreciat de toată lumea pentru cum sus­ține fotbalul de atâția ani și sunt sigur că o va mai face și pe mai departe. Mi s-a spus că această carpetă e făcută special în Republica Moldova, chiar o voi pune la loc de cinste în casă”, a spus „principalul” UTA-ei la întâlnirea cu presa de la finalul disputei cu argeșenii.
Tot Popa spunea înainte de meci că Mioveniul este una dintre echipele ce trag la promo­vare, dar Eftimie Iordan la com­- bătut la finalul celor 90 de mi­nute de ieri. „Domnul Popa aruncă numai fitile din acestea. Nu s-a pus problema de nicio promovare în acest an, avem ca obiectiv locurile 1-8 și suntem în obiectiv”, a subliniat antrenorul argeșenilor. „Locurile 1-8 înseamnă și lo­cul 1… Eu vorbesc destul de des cu primarul lor, Ioan Geor­gescu, care mi-a făcut și acest cadou deosebit și știu că, la condițiile pe care le oferă, tinde sus”, a venit replica lui Popa.
După al patrulea eșec stagional în deplasare, Mioveniul rămâne pe locul 7 în Liga a II-a, dar se depărtează puțin de zona promovabilă.

Recomandările redacției