Popa: „Cel mai urât meci al unui antrenor așa arată, jucătorii și-au bătut joc de munca lor”

0
613

UTA a rămas cu un gust amar după meciul de la Brăila. Arădenii au fost vioara întâi pe Dunăre, au dominat și și-au creat numeroase ocazii, dar se întorc acasă cu un singur punct.

După ultimul fluier, Ionuț Popa a susținut că nu a mai trăit așa ceva până acum în lunga-i carieră de tehnician. „Am pierdut două puncte, sunt foarte supărat în primul rând pe jucători. Prin joc nu, dar prin ocaziile ratate și-au bătut joc de munca lor. A fost meciul cu cele mai multe ocazii de când sunt antrenor la o echipă. Niciodată nu am trăit așa ceva și nu reușim să scoatem decât un egal… Gazdele nu au trecut decât de puține ori să treacă centrul, iar noi am ratat incredibil prin Coulibaly de la 1 metru, Vădrariu a scăpat de trei ori singur cu portarul, Cipri Rus a scăpat singur și a faultat în suprafața de pedepasă, Copaci a avut și el două șanse bune. Nu mai vreau să îmi amintesc, cel mai urât meci al unui antrenor așa arată. Meritau băieții o detașare la cel puțin cinci goluri”, a spus „principalul” UTA-ei pentru uta-arad.ro.

Cu 4 puncte strânse din 9 posibile, „Bătrâna Doamnă” e acum la mijlocul clasamentului, dar la finalul rundei s-ar putea să mai coboare niște poziții. Iar în următoarele etape urmează partide cu două dintre rivalele de pe Bega, Ripensia și ACS Poli Timișoara.

Utiștii vor face memoriu împotriva „centralului” Marcu: „Nu ni s-au acordat două penalty-uri”

Semnalele trase de Ionuț Popa înainte de meciul de la Brăila, cu privire la arbitraje, nu au avut ecou. „Roș-albii” au fost dezavantajați și pe malul Dunării, acolo unde Ciprian Rus a fost faultat clar în careu, dar a primit „galben” pentru simulare, dar au mai fost și două hențuri nesancționate de „centralul” Claudiu Marcu cu penalty, la finalizările lui Petra și Copaci. Totuși, la final, „Mister” s-a referit doar două faze.

Deciziile se leagă cu reușita anulată lui Vădrariu în prima rundă (0-2 la Daco-Getica), dar și loviturile de 11 refuzate cu Farul, la Costin și Copaci.  „Am avertizat că lucrurile nu sunt în regulă și iată că am fost dezavantajați și acum. Două penalty-uri clare nu ni s-au acordat, mi-au spus-o și comentatorii după joc. I-am transmis arbitrului că vom face memoriu, e o bătaie de joc și nu înțeleg de ce”, a subliniat antrenorul principal al UTA-ei pentru uta-arad.ro.

Partida de la Brăila a fost condusă de constănțeanul Claudiu Marcu, asistat la cele două linii de Cristian Voicu (Focșani) și Alexandra Petrea (Bacău).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.