Episodul de sâmbătă al derby-ului Poli – UTA a fost marcat de decesul fanilor arădeni, Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc. Automat, e și cea mai tristă victorie a arădenilor în „duelurile” cu „alb-violeții”, ceea ce a remarcat și Ionuț Popa la finalul disputei. „Este o victorie care pe mine nu mă bucură pentru că echipa și galeria trec prin momente extraordinar de grele. Ca să simplific spun că este o victorie pentru cei doi Bogdani ai noștri care au pierit într-un teribil accident și care astăzi trebuiau să fie în galerie. Poate dacă erau și ei, am fi avut o galerie frumoasă și numeroasă. Este o victorie a jucătorilor pentru cei doi absenți, cei doi «jucători» care s-au pregătit și ei pentru acest joc, dar Dumnezeu și-a dorit ca ei să lipsească astăzi”, au fost cuvintele cu care antrenorul „roș-albilor” a început conferința de presă de după meci.
Dacă omologul său de pe ban­ca lui ASU Poli a încercat o analiză stufoasă a partidei, „Mister” a fost mai succint și cât se poate de explicit. „Dincolo de aceste pro­bleme, e un derby câștigat fără drept de apel, pentru că la pauză trebuia să fi 4-0. În repriza a doua, «morții» noștri (n.a. cu referire la câțiva dintre elevii săi) au stat 30 de minute fără să tragă aer în piept, iar adversarii ne-au călărit cum au putut. Ne-am trezit până la urmă, dar am avut câteva epa­ve în echipă în repriza a doua”, a mai punctat Popa.
La faza penalty-ului acordat gazdelor, Paul Copaci s-a accidentat după contactul cu portarul său, Miroslav Orlic și a fost scos cu Ambulanța de pe teren. A acuzat dureri mari la coaste și șold, dar la final a părăsit pe picioarele sale arena și s-a întors acasă în autocarul echipei. „Nu are nimic, a văzut Salvarea pe teren și s-a speriat”, a fost scurta remarcă a lui Popa despre juniorul său.

Recomandările redacției