popa3Popa avertizează: „Vreau cele trei puncte sâmbătă, fără discuție“.
Ultima etapă a sezonului regulat din liga secundă o aduce la Pâncota pe CS Mioveni. Se întâlnesc actuala și fosta echipă a lui Ionuț Popa, experimentatul tehnician arădean.
„Șoimii” țintesc cele trei puncte pentru a reuși să evite ultimul loc înainte de intrarea în play-out, având în vedere că FC Bihor va juca pe terenul Caransebeșului, o formație aflată în mare formă în acest retur. „Aştept meciul cu interes, noi avem mare nevoie de un rezultat pozitiv ţinând cont de faptul că ne aflăm pe un loc retrogradabil. Dar, elevii mei nu au jucat rău în ultima partidă de campionat, chiar dacă au fost învinşi. Să nu uităm că am avut în faţă liderul, pe ACS Poli Timişoara, căruia i-am ţinut piept. Meciul va fi nu greu, ci foarte, foarte greu. Noi şi cei de la Mioveni avem obiective total opuse. Eu îmi doresc să reuşesc să salvez echipa de la retrogradare, iar anul viitor să o iau de la zero la Pâncota. Adversarii noştri de sâmbătă au gânduri şi planuri mari, se bat la primele locuri. În schimb, eu am un lot subţire. Am luat această echipă din mers, doar de câteva etape sunt aici, iar minuni nu se pot face peste noapte. Merg până la capăt, pentru acest sezon nu-mi doresc decât să rămânem în liga secundă. Este greu, dar nu imposibil”, a declarat Ionuț Popa pentru ziarul Argeșul.
Tehnicianul Pâncotei a vorbit și despre fosta sa echipă: „Am rămas în relaţii cordiale cu cei de la Mioveni, mă refer la conducere, am amintiri plăcute de acolo. Pe galben-verzi nu i-am urmărit decât în meciul din Cupa României, cu CFR Cluj şi pot spune că m-au încântat foarte mult. Claudiu Niculescu a făcut o treabă foarte bună, îl ajută mult şi lotul de jucători. Din vechii mei elevi de acolo au mai rămas doar Roberto Ayza, Marius Gălan, Bogdan Stoica, Octavian Popescu şi Andrei Nilă, fotbalişti foarte buni”.
Partida dintre Pâncota și Mioveni va avea loc sâmbătă, de la ora 11.

Recomandările redacției