La final, tehnicianul arădenilor a scos în evidență erorile personale ale unora dintre elevii săi. „Sunt dezamăgit de rezultat, pentru că nu am jucat tocmai rău și am avut, zic eu, ocazii mai multe și mai clare decât echipa gazdă. În special în repriza a doua. Dar, atâta timp cât facem greșeli personale atât de mari, cum a fost cazul lui Copaci la primul lor gol, e greu să pretindem mai mult în fața unui adversar ce știe exact ce vrea de la acest sezon. Paul a fost surprins prea în față la o pasă de 50 de metri și a apoi a făcut hențul din care s-a născut golul de 1-0. La centrare și alți jucători erau pierduți prin careu, în timp ce golul de 2-0 s-a născut dintr-o minge pierdută prea ușor în jumătatea noastră. Chiar și așa, am încercat să revenim, am pus presiune pe ei, puteam marca și înainte de pauză, dar mai ales în repriza a doua. Cipri Rus a intrat bine în joc, poate a fost printre puținii jucători care au convins cât de cât, însă rezultatul rămâne și acesta ne este defavorabil. Dacă lipsa de omogenitate era previzibilă și, din păcate, o vom cam resimți etape bune de acum înainte, era bine să nu comitem atâtea greșeli individuale. În special în apărare, dar și în atac unde am ajuns în poziții clare de gol și nu am dat-o în poartă. Practic, aici s-a făcut diferența între noi și adversarii de azi, care, fie vorba între noi, nu au rupt gura târgului”, susține experimentatul antrenor al „Bătrânei Doamne”.
UTA a înscris un gol pe terenul celor de la Daco-Getica, dar asistentul Vlase a considerat că Rus centrase pentru Vădrariu după ce mingea depășise linia de fund. „Golul a fost valabil, mi-au spus-o mai mulți care au văzut faza. Era un moment bun pentru noi, fiind de abia minutul 65. Nu știu cum se derulau lucrurile, dar sigur aveam un moral mai bun cu un gol, eram echipa ce venea din spate”, a comentat „Mister”.
Peste 5 zile, de la aceeași ora (13), UTA o întâlnește pe Farul Constanța pe terenul sintetic de pe „Motorul”. „De mâine vom face doar antrenamente pe suprafața sintetică, trebuie neapărat să ne obișnuim cu ea. Probabil, durata ședințelor de pregătire va fi mai scurtă, urmând să creștem puțin intensitatea. Faptul că avem mulți jucători noi demonstrează că avem de lucrat în special la capitolul omogenitate. Dar, repet, dacă nu eliminăm greșelile individuale, ne va fi greu să avem pretenții la rezultate bune”, a încheiat Ionuț Popa.

Recomandările redacției