Popa: „Meciul l-am câștigat în primele 30 de minute, ne facem poză cu clasamentul”

0
270

popa1Șoimii Pâncota a confirmat începutul bun de sezon cu o a treia victorie în acest sezon. Pe „Cluj Arena”, formația din Podgorie a repetat scorul Stelei de acum trei zile din 16-imile Cupei și a urcat până pe podiumul seriei de Vest a Ligii a II-a.
Pâncotanii au început destul de autoritar meciul, iar Ionuț Popa consideră că acest lucru avea să fe decisiv în stabilirea echipei câștigătoare. „Eu zic că jucând bine în primele 30 de minute, am stabilit oarecum raportul de forță. I-am speriat puțin,
le-a dat de înțeles că suntem o echipă solidă și le-am tăiat elanul tineresc. Știam că jucătorii Universității Cluj se vor reface rapid din punct de vedere fizic, așa că trebuia să muncim mult pentru un rezultat bun. Din nou, am dat gol fiindcă am profitat de spațiile mari pe care pe teren propriu nu prea le avem și, până la urmă, eu zic că victoria noastră a fost meritată”, ne-a declarat Ionuț Popa.
Cele trei puncte cucerite la Cluj îi duc pe „șoimi” până pe pozi­ția a treia. „E mai mult o întâmplare, o conjunctură fericită pentru noi. Ne facem poză cu clasamentul și vom încerca să prelungim cât mai mult această serie bună. Nu avem nicio ambiție cu UTA, nu contează locurile în clasament, ei rămân prietenii noștri”, a adăugat „Mister”.
Cu o nouă reușită decisivă, George Pirtea poate fi consi­derat cel mai eficace fotbalist Under 19 din startul ligii secunde. „Mă felicit din nou că
l-am promovat la Liga a II-a după ce l-am văzut la meciurile de mini-fotbal disputate la baza mea sportivă. E, însă, doar la început, trebuie să fie serios, să se pregătească în continuare și poate ajunge departe”, a spus Popa despre fotbalistul care a profitat de eroarea lui Crișan și a marcat golul de 3 puncte pe „Cluj Arena”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.